Hír beküldése

Új kinézeted van? Esetleg most nyitottad oldaladat? Vagy szeretnél egy kritikát weboldaladtól? Akkor nyugodtan írd meg!

Írok a postaládába

 
Csevegő
 
Cserék

Jelentkezni a chatben!

 
Információk

Szerkesztők: lexa és Chim
Téma: kritika/hírek
Nyitás: 2016. július
Kinézet:  lexa ~ 01. Emilia Clarke
Elérhetőség: @
Köszönet: x x

 

Főoldal

Lea megnyitotta Sophie Turnerrel foglalkozó oldalát

Lea a tegnapi nap folyamán megnyitotta Sophie Turner-rel foglalkozó weboldalát.

A tartalmat illetően még elég hiányos az oldal, de ahogy az első bejegyzésben írta, előrébb hozta a tervezett nyitást, így ez érthető, és ennek ellenére azért már így is olvashatunk jó pár információt a színésznőről. 

A nyitó design fejléce ugyan Efruse munkája, azonban Lea nagyon szépen hozzáalakította a kódolást és a hátteret is. Szép letisztult összhatást kelt az oldal összességében. Nekem külön kedvencem a jobb oldali szövegdoboz, amiben megtudhatjuk ki is Sophie. Ami nekem egy kicsit kevésbé tetszik az a betűk színe. Én személy szerint a bejegyzésekben és a chatben is egy árnyalattal sötétebbre vettem volna az alap betűszínt, hogy jobban kitűnjön.

Összességében nagyon szép az oldal, sok sikert kívánok a szerkesztéshez!

 
2016.07.17. 18:03, Chim

Mona új kinézetet készített Fifth Harmony-s oldalukra

Mona egy csodás új kinézetet hozott a látogatóknak a nemrég nyílt Fifth Harmony-s oldalukra.

Az új kinézet alapjául a lányokról a Wonderland magazin számára készített fotó szolgál, a központi szín pedig a barack, és ez összességében nagyon elnyerte a tetszésemet. Ami még külön tetszik, hogy a háttér megmaradt fehérnek, így egy finom és lágy összhatás keletkezett, ellenben ha a háttér is barackszínű lenne, akkor számomra tömény, kissé konfortérzetet rontó összhatás lenne a véredmény, de ez így pont kiegyensúlyozott. Amit még mindenképp szeretnék megemlíteni az a menü, mindig is szerettem a kicsit speciálisabb megjelenéső menüket, így ez nálam mindenképpen jó pont, egyszerűen imádom. Összességében egy letisztult kinézetet kaptunk, amin nagyon könnyen lehet tájékozódni, és szerintem azt a tervezett nyárias kinézetet is sikerült elérni.

Összességben imádom az oldalt, gratulálok a kinézethez és további sok sikert kívánok a szerkesztéshez!

 
2016.07.17. 17:01, lexa

Új kinézet került Davina rajongói oldalára

Davina kitett magáért és egy új kinézettel lepte meg látogatóit Demi Lovatoval foglalkozó rajongói oldalán. 

A fejlécre a Refinery29 által publikált egyik fotósorozat képe került ki amely nekem személy szerint nagyon tetszik, a háttérszín is jó választás volt, jól passzol az oldalhoz és remekül kiemeli annak tartalmát. A kinézet összességében egyszerűre sikeredett, letisztult külsőt ad az oldalnak ami könnyűvé teszi az eligazodást, így a látogatók gyorsan és kényelmesem megtalálhatnak mindent. Az egyetlen ami nekem nem nyerte el annyira a tetszésemet az a weboldal címének az elhelyezése a fejlécen, azt máshova raktam volna.

Összességében nagyon tetszik az oldal és csak gratulálni tudok hozzá, további sok sikert a szerkesztéshez!

 
2016.07.16. 16:05, Chim

Natsumi társszerkesztő szeretne lenni

Natsumi szeretne társszerkesztőként csatlakozni valakihez, így akinél elkélne egy segítő kéz, vagy szeretne társaságot az oldala szerkesztéséhez az bátran írjon neki, biztosan remek csapatot alkottok majd vele.
Néhány szó róla:

A női neműek táborát erősítem. Szeretem az animéket, így az a kategória is szóba jöhetne. Ezenkívül a szerepjátékok kategóriája sem áll messze tőlem, sőt. Bár leginkább blogokon szeretnék társszerkesztő lenni.

Ha valaki szívesen fogadná az bátran írjon neki a falalala02@gmail.com email címre. 

 

2016.07.16. 14:27, Chim

Első kritika - amazing-blakelively.gp

Ági kritikát kért Blake Lively-vel foglalkozó weboldaláról, így ezt el is hoztam nektek.

Az oldal tartalma nagyon rendezett, egyértelmű, hogy mit hol talál az olvasó és minden könnyen elérhető. Rengeteg információ van Blakeről, így aki nem ismerné az is gyorsan megismerheti a színésznőt és jobban beleláthat az életébe. Ami a tartalom szempontjából fontos az az, hogy ne legyenek felesleges információk a bejegyzésekben és a szövegekben és ez az oldalon teljesen megvalósul, mindig a lényeget írod le pont amennyire szükség van az adott hírnél/ismertetőnél és nagyon tetszik ahogy írsz, csak így tovább.  

A kinézet nagyon szuper, Juci ez alkalommal is szépet alkotott. Szerintem egy letisztult, kellemes és komfortos érzést nyújtó kinézet tárul elénk. Jó a színválasztás, passzolnak egymáshoz, sehol sincs az olvasó szemét bántó árnyalati ütközés és ez nagyon fontos azért, hogy mindenhol tökéletesen olvasható legyen a szöveg. A modulok elrendezése is nagyon jó, az olvasó egyből a fontosabb információkkal találja szemben magát. A bejegyzések is nagyon tetszenek, szuperek ezek a kiemelt képek a bejegyzések elején. Csak jót tudok mondani a kinézetről, nekem teljesen elnyerte a tetszésemet.

Összességében nagyon szuper az oldal, további sok sikert a szerkesztéshez!

 
2016.07.15. 20:54, lexa
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak